PRO peruuttaa fyysiset kokoukset, koulutukset ja jäsentapahtumat 13.4.2020 saakka

PRO:n johtoryhmä on tehnyt päätöksen, että PRO:n omassa koulutus- ja tapahtumatarjonnassa perutaan fyysisesti järjestettävät tilaisuudet 13. huhtikuuta saakka. Syynä on Koronaviruksen voimakas leviäminen Suomessa, jota halutaan omalta osaltamme toimillamme estää.

Mikkelin Seudun Toimihenkilöt PRO ry noudattaa tätä samaa päätöstä ja mm. 25.3 pidettäväksi suunniteltu yhdistyksen kevätkokous on peruttu ja siirretään myöhemmin ilmoitettavaan ajankohtaan. Kevät retken 1. – 4.5 osalta odotamme vielä lisätietoja matkatoimistoltamme, sekä tilanteen yleistä kehittymistä ja mahdollisia matkustusrajoituksia. Osa maista on jo sulkenut rajansa ulkomaalaisilta ja tässä vaiheessa on vielä vaikea ennustaa tilanteen etenemistä. Informoimme matkalle ilmoittautuneita sähköpostitse välittömästi, kun saamme lisätietoja.

Hallitus
Mikkelin Seudun Toimihenkilöt PRO ry

Lisätietoja: Hallituksen pj, Tomi Jääskeläinen, +358 44 350 7000, tomi.jaaskelainen@mpy.fi

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *