Mikkelin Seudun Toimihenkilöt PRO ry ja Pieksämäen Seudun Toimihenkilöt PRO ry yhdistyvät 1.1.2022

Pieksämäen Seudun Toimihenkilöt PRO ry ja fuusioituu Mikkelin Seudun Toimihenkilöt PRO ry:hyn 1.1.2022. Jatkossa toimimme Mikkelin Seudun Toimihenkilöt PRO ry:nä. Haluan omalta ja koko hallituksemme osalta toivottaa Teidät kaikki lämpimästi tervetulleeksi Mikkelin Seudun Toimihenkilöt PRO ry:n jäseniksi ja mukaan toimintaamme.

Teknisistä syistä johtuen, jäsentiedot päivittyvät vasta tammikuun aikana yhdistystiedon osalta. Tämä ei edellytä jäseniltämme toimenpiteitä, vaan kaikki siirtyvät automaattisesit yhdistyksestä toiseen.

Toivon näkevänä Teidät kaikki runsaslukuisasti tapahtumissamme, sekä alueen tapahtumissa. Toivottavasti saamme muutaman “koronavuoden”, jälkeen nauttia taas tapahtumistamme ja toistemme seurasta kesän ja syksyn tapahtumissamme.

Terveisin,
Tomi Jääskeläinen
Puheenjohtaja
Mikkelin Seudun Toimihenkilöt PRO ry

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *