Kevätretki Valamon luostariin 20.4.24

Järjestämme jäsenistöllemme ainutlaatuisen tutustumismatkan Valamon munkkiluostariin ja sen historiaan opastetulla kierroksella. Opastuksessa käydään läpi matka Laatokalta Heinävedelle. Päivän aikana koemme luostarin alueen levollisen ilmapiin ja ympäröivän kauniin luonnon.

Lauantaina 20.4.2024 klo 11.15 – 16.45 (+matka-ajat)

11.15 – 12.15 Omatoiminen tutustuminen kuvataidenäyttellyyn, sekä luostarimuseoon
12.15 – 13.15 Lounas noutopöydästä, ravintola Trapesassa
13.15 – 14.15 Kirkkokierros oppaan johdolla
14.15 – 15.45 Viinikierros, sisältää 2 viinimaistiaista
15.45 – 16.15 Ostosaikaa myymälässä
16.15 – 16.45 Kahvit makealla kahvileivällä

Matkalle järjestetään bussikuljetus Mikkeli – Juva – Varkaus – Heinävesi – Varkaus – Juva – Mikkeli. Voit ehdottaa myös muita keskeisiä pysähdyspaikkoja reitin varrelta. Ne hyväksytämme kuljettajalla. Ilmoittautumisajan jälkeen pysähdyspaikat ja aikataulut lyödään kiinni ja laitamme sen tiedoksi ja samalla lähetämme ohjeen omavastuun maksamisesta – nämä siis huhtikuun alussa.

Tilaisuuteen mahtuun 30 ensimmäiseksi ilmoittautunutta. Tilaisuuden omavastuu 40€, sisältäen ohjelman, ruoan, kahvitukset, viinimaistajaiset, sekä kulketuksen.

Tilinumero omavastuun maksamista varten ilmoitetaan ilmoittautumisen päättymisen jälkeen. Omavastuu palautetaan vain lääkärintodistusta vastaan. Sitovat ilmoittautumiset 26.3.2024 mennessä tämän linkin kautta. Muistathan kirjata mahdolliset ruoka-aine allergiasi, jotta saamme ne kootusti toimitettua Valamoon.

Tervetuloa mukaan!

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *